Nyheter  
För automatisk uppdatering om vad som händer med och kring Räven anmäl dig till nyhetsbrevet! • 2008-04-18  Rävens debutalbum SLÄPPT!

  Skivan kom smått oväntat redan från press idag. Dvs - debutalbumet är klart!

  Den här sidan kommer snart att upphöra och jag hänvisar till www.betraktarenmusik.se så länge eftersom jag inte längre kommer att uppdatera här.

  MVH Johan Räven Kammargården


 • 2008-04-12  Äntligen är det nära!

  De senaste två månaderna har jag kämpat för att få allting klart för den första skivan på mitt lilla, lilla skivbolag Betraktaren Musik. Förmodligen är det så att skivan kommer finnas både digitalt (Klicktrack) och som CD-album i sista veckan av april.

  Märk väl att "Räfven" som nyligen släppt skiva på Swingkids inte är samma som jag...

  Smakprov på skivan och annat om album-processen finns på följande länkar:
  http://www.betraktarenmusik.se
  http://blogg.betraktarenmusik.se

  Sprid ordet!


 • 2008-01-28  Kommer det hända nåt 2008?

  Jamen... en skiva är klar förutom omslag. En annan pure-reggae är halvklar (med bl.a "jag vill ju något annat"). Det saknas inte idéer, men eftersom jag är nybliven pappa så faller musiken ned på prioritetslistan.

  Men räkna med en skiva under det här halvåret som både går att köpa fysiskt och digitalt!

  Tyvärr finns ingen av de gamla skivorna att köpa!

  mvh Johan Kammargården


 • 2007-01-12  Nyheter som liksom jag verkar gömma mig

  Ett nytt år. Ny energi. Nya idéer. Jag håller på att samla dom där låtarna jag gjorde som aldrig fixk ta plats nånstans men som ändå alltid velat hänga kvar vid mina öron. Om några veckor antar jag att det kommer dyka upp en ny skiva här... bara så ni vet.


 • 2006-06-02  NY HEMSIDA osv

  Jag tyckte det var dags för en riktig hemsida för Räven. Nu med nyhetssida och gästbok. Bakom den till synes stelnade fasaden har det hänt en hel del.

  På www.mela.se kan man ladda ned låten "känslogissel" från skivan "Vårsort" som lades i byrålådan. Det är iofs mest ett test av mig att hitta digital distribution som kan ge några småslantar tillbaka.

  Jag provade på att göra en video till "som dom enklaste orden". Ibland rullar den på burningTv.com, men annars kan man alltid se den på sensommarreggae-sidan (gå in på skivor så märker du).

  Johan Åkesson på DN på stan utnämnde mig till årets låtskrivare. Det tyckte jag var skoj. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=625&a=508683&maNo=5

  Och sen finns många nya låtar inspelade på min dator, men det är en framtida historia.


 •    
  J
  o
  h
  a
  n
  P
  e
  t
  t
  e
  r
  s
  s
  o
  n
  2
  0
  0
  6
  johan@betraktaren.com | www.betraktaren.com